totalrenoverad-villa

Totalrenovering

Det finns många anledningar till att man är i behov av en totalrenovering av bostaden. En renovering behöver inte innebära att bostaden eller lägenheten är sliten eller i ett dåligt skick. Ibland kan en totalrenovering vara nödvändig för att förändra utseendet eller höja bostadens värde inför en framtida bostadsförsäljning.

Oavsett anledning till denna lägenhetsrenovering i Stockholm är du välkommen att anlita våra hantverkare för arbetet. Våra snickare har lång erfarenhet av att göra verklighet av renoveringsprojekt i olika stor omfattning och att tillgodose dina behov.

Totalrenovering – vad vi erbjuder

En bostad är så mycket mer än fyra väggar, ett tak och ett golv. En bostad är ett hem där man skapar minne och ska känna trygghet tillsammans. För dig som vill förändra insidan av bostaden på ett eller annat sätt ska höra av dig till oss. Våra snickare hjälper dig med en totalrenovering av lägenheten eller bostaden utifrån dina önskemål. Några tjänster som ingår i vår totalrenovering ser du nedan.

  • Totalrenovering av hela eller delar av bostaden
  • Förändra planlösning i en lägenhet
  • Ommålning av väggar och tak
  • Tapetsering
lägenhetsrenovering-stockholm-totalrenovering

Närliggande tjänster inom totalrenovering

En totalrenovering innefattar en rad olika områden som tillsammans gör renoveringen komplett. Vid en lägenhetsrenovering i Stockholm innebär det även arbeten med el, taklister och eventuellt VVS-arbete med mera. Några av de övriga tjänster vi kan erbjuda vid en totalrenovering ser du nedan.

  • Infällning av el i väggar och tak. Installationen utförs givetvis av en auktoriserad elektriker.
  • Montering av golvsocklar, taklister, dörrfoder och karm

Totalrenovering i olika stor omfattning

Inget uppdrag är för stort eller för litet för våra hantverkare är utföra. Vi trivs med arbetets mångsidighet och att ingen dag är den andra lik. Då anledningen till en totalrenovering är olik för varje kund vi möter innebär även det att arbetet ser olika ut. Ena dagen blir vi anlitade för en lägenhetsrenovering i Stockholm för att utöka en stor 3:a till en mindre 4:a med en välplanerad planlösning. Medan vi andra dagen ska renovera alla rum i en villa.

Vi inleder varje uppdrag med att gå igenom dina önskemål för den kommande renoveringen. Vi går igenom dina önskemål gällande design, eventuellt färgval och materialval för att kunna planera arbetet på bästa sätt. Vi erbjuder nöjd-kund garanti på arbetet och arbetar effektivt för att följa vår överenskomna tidsplan.

Expertis med stor noggrannhet av renoveringar

När du anlitar våra hantverkare för en totalrenovering får du en samarbetspartner som är engagerad i arbetet. Vi planerar vårt arbete noggrant och strukturerad så att arbetet sker i korrekt ordning. Detta för en möjlighet att kvalitetssäkra varje moment.

Om du går i tankarna på att påbörja en totalrenovering ska du kontakta vårt byggföretag för en offert. Vi baserar vårt pris på din lägenhetsrenovering i Stockholm utifrån dina önskemål och arbetets omfattning. Som privatperson har du också rätt att använda ROT-avdrag för en extra förmånlig totalrenovering.

Förändra utseendet hemma med en omfattande totalrenovering utifrån dina önskemål. Vi projektleder och arbetar noggrant så du blir nöjd.