nyrenoverad-liten-lägenhet

Lägenhetsrenovering

Äger du en bostadsrätt har du tillåtelse att utföra diverse renoveringar i bostaden. En lägenhetsrenovering i Stockholm är ibland nödvändig, inte för att det behöver betyda att lägenheten är sliten eller i ett dåligt skick.

En renovering kan i många fall vara en lönsam investering som höjer värdet inför en framtida bostadsförsäljning samtidigt som utseendet får ett lyft.

Hantverkare som utför en renovering utifrån branschens riktlinjer

En lägenhetsrenovering kan utföras i både stor och liten skala. Oavsett hur omfattande arbetet kan verka är det inte ovanligt att det i många fall kännas överväldigande. Detta är anledningen till att du inte ska renovera lägenheten själv. För att arbetet ska utföras korrekt och följa branschen riktlinjer är det bäst att anlita våra hantverkare. Vi har lång erfarenhet av lägenhetsrenoveringar i Stockholm och kan hjälpa dig utifrån dina behov och önskemål.

I vårt team arbetar hantverkare med kunskap inom ett flertal områden för att kunna erbjuda dig en komplett lägenhetsrenovering. Tillsammans kommer vi planera renoveringsarbetet så att vi båda är införstådda i det arbete som ska utföras och inom vilken tidsram.

Fullständig renovering av kök och badrum

Då en lägenhet består av ett flertal rum av olik karaktär är det inte ovanligt för oss att hjälpa till med en köksrenovering eller badrumsrenovering. Då kommer vi planera arbetet för att uppfylla de krav som finns rörande arbeten i våtutrymmen så att renoveringen håller högsta kvalité.

När vi renoverar köket eller badrummet är vi noga med att alla tätskikt installeras korrekt så att framtida fuktskador kan undvikas. Då dessa rum ingår i kategorin för våtutrymmen ställer det höga krav på att material, färg och montering utförs korrekt. När du anlitar oss finns våra hantverkare nära tillhands för att ge råd och rekommendationer på hur vi bäst gör verklighet av dina visioner.

vacker-renoverad-lägenhet

Fördelar med att anlita hantverkare för en renovering av lägenheten

Det är en stor investering att påbörja en lägenhetsrenovering i Stockholm. För att projektet inte ska bli överväldigande kommer vi agera totalentreprenad under arbetets gång. Vi kommer även tilldela en projektledare för renoveringen som kan säkerställa att arbetet fortskrider enligt tidsplanen och kvalitetssäkrar varje moment.

Det finns många fördelar med att anlita professionella hantverkare inför en lägenhetsrenovering i Stockholm. En tydlig fördel är att du inte behöver spendera tid med att utföra arbetet själv. Då kan du spendera din lediga tid med nära och kära medan vi sköter resten.

  • Våra hantverkare är utbildade snickare och arbetar lösningsorienterat
  • Vi involverar dig i arbetsprocessen så att du är medveten om varje moment under renoveringen.
  • Vi ger rådgivning och rekommendationer utifrån dina önskemål.
  • Vi hjälper privatpersoner med en komplett lägenhetsrenovering i Stockholm. Inget projekt är för stort eller för litet för oss att tacka ja till.

Vi ger dig ett bra pris för renovering av lägenheten

När du anlitar oss för en lägenhetsrenovering i Stockholm är du delaktig i hela processen. Det är du som väljer utseende, eventuell färg och övriga design som vi ska arbeta utifrån. Det är även upp till dig hur mycket eller lite av vår hjälp du behöver inför en lägenhetsrenovering. Kanske vill du att våra hantverkare ska bygga om ett rum så att du sedan kan genomföra målning eller tapetsering på egen hand eller vid ett annan tillfälle. Vi finns tillgängliga på dina villkor och hjälper dig där du behöver det.

Kontakta våra hantverkare redan idag för att få ett bra pris på din kommande lägenhetsrenovering i Stockholm. Vi hjälper dig med både mindre och större renoveringar i bostaden – Alltid utifrån dina önskemål. Få en offert där vi baserar vårt pris på det arbete du vill få utfört.

En renovering kan öka lägenhets värde inför en bostadsförsäljning eller förnya utseendet. Vi hjälper dig med arbetet från början till slut.